Založ si blog

Mobil. Dobrá alebo zlá vec ?

V dnešnej dobe má mobil skoro každý. Každým rokom pribúda na trhu množstvo nových mobilov.Je ich veľmi veľa.Každý využíva mobil inakšie napr. na udržanie kontaktu s rodinnými príslušníkmi, na podnikanie, na prístup k telefónu v prípade núdze atď. Niektorí ľudia vlastnia viac mobilných telefónov napríklad aby oddelili podnikanie  a svoje súkromné záležitosti. Existujú ľudia, ktorí sa snažia využiť mobilný telefón na tajnú komunikáciu s deťmi, a to bez vedomia rodičov alebo učiteľov, čo vyvolalo obavy či má vlastniť dieťa mobilný telefón alebo nie.

Je to dobré mať mobil alebo nie ? Pre ľudí ktorí ho potrebujú je určite dôležitý ale nieje dôležité ho mať vždy. Bez mobilu už nedokážeme žiť vždy ho musíme mať pri sebe. Je to ako kliešť ktorého sa nevieme zbaviť. Ale ma aj pozitívne vlastnosti aj negatívne. Napr. privolať pomoc,kontaktovať sa,ale ako sa vraví dobrého veľa škodí. Niekedy nevieme kedy máme prestať. Strávime na ňom množstvo času niekedy aj veľa. Mobil nieje zla vec ale niekedy je toho už aj veľa. Niekedy mobily neboli a ako sa bez nich  dobre žilo dneska každý všetko vie pretože cez sociálne siete sa už šíri všetko,dakedy aj to čo nechceme.Niektoré mobily stoja strašne veľa peňazí. A čo z toho že  budem  mať najnovší mobil za tisíc euro. Veď mobil ako mobil je to skoro rovnaké len detaily sú inakšie značka veľkosť atď. Niektorý ľudia si kupujú nový mobil každý rok aby mal najnovší. Nie každý si môže dovoliť mať vždy nový mobil.

. Lepšie je ísť vonku na čerstvý vzduch. Niekde sa prejsť do lesa na luku popri rieke. Stretnúť sa z priateľmi niekde ísť na kávu.Týmto netvrdím že mobily sú zlé ale ani netvrdím že sú dobré.Niekto bez mobilu nedokáže žiť ani minútu a niektorý ho dokonca ani nemajú lebo im ho netreba ku šťastiu 

Môj prvý blog na blog pravda. sk

15.03.2019

Toto je môj prvý blog , ktorý píšem netuším o čom budem písať XD Chceli by ste si vytvoriť vlastnú webovú stránku o svojej osobe vo forme blogu, alebo o svojom podnikaní? Chcete opisovať, ako cestujete alebo ako funguje váš výrobok, ale neviete, ako začať a ako napísať zaujímavý webový text? Prinášam vám postup, ako na to. 1. Premyslite si tému textu 2. [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3633x
Priemerná čítanosť článkov: 1817x

Autor blogu

Kategórie

Archív